KONTAKT:

[email protected]​​

Medlemsskap:
Partiet Swexit då jag vill få makten närmare folket som det står i vår regeringsform/grundlag från 1974 ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket” och stoppa den eskalerande maktöverföringen till Bryssel som idag topp- och detaljstyr oss. En utveckling jag aldrig röstade för. Jag ser Norges val som bättre då de samverkar genom EES och andra avtal och då fortsatt är en suverän stat som kan ta egna beslut alt välja EU:s väg i de frågor de önskar. Sverige måste gå Back to basics och jag hänvisar till omvärldsanalytikern Mark Brolins bok 17 skäl att lämna EU, läs utdrag på hemsidan. Att äganderätten, våra bönder, skogen, våra veteranbilar, beskattning mm hotas av EU:s beslut och politiska agendor är några av de exempel på vad som har gått fel med EU. 

NNMH Naturlig Näring & Metabol Hälsa 

DFHF Dalarnas Fornminnes- och Hembygdsförbund kulturhistoria, konsthantverk…

MRSR ”Medborgarrättsrörelsens ändamål är att stärka medborgarnas frihet och rättssäkerhet genom folkstyre vars författning bygger på maktdelningslärans principer”

Knapptryckarna pga deras ambitioner att införa mer direktdemokrati och folkstyre à la Schweiz 

 

Camilla Berg

2023-02-02: PRESSMEDDELANDE:

Swexit ställer upp i EU-parlementsvalet 2024

BIDRAG:

Swish: 123 673 3448

BG:  5631-8413​​

VALKAMPANJS-VIDEO 2024

I​​

​​ULF STROM

Camilla Berg, Företagare, Stockholm

​​

Bakgrund: Jag har arbetat 12 år som bibliotekarie på universitets- och myndighetsbibliotek, drivit eget webbhandelsföretag i 12 år, är idag delägare i ett familjeföretag. Bor i Stockholm och Siljansnäs, Dalarna. Har sambo och två barn. Ägnar gärna min tid i stugan eller båten.